Post by looksalesusi on Feb 25, 2022 1:03:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drift Max Pro Car Racing Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drift Max Pro Car Racing Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ patirtį ▞▞▞
▞▞▞ Drift Max Pro Car Racing Game 2022 version ▞▞▞
Žaidimas geras, užima mažai vietos. Aš tik doc žvaigždes, nes žaidimas dreifuoja jums. Turiu omenyje, koks dreifavimo žaidimas inicijuoja ir atlieka driftą už jus!Išskyrus tai, puikus darbas, o automobiliai šaunūs.
Tinkamas žaidimas, skirtas sugaišti laiką, mažai skundų dėl to, bet didžiausias 1 yra tai, kad sumokėjau už reklamų pašalinimą, bet vis tiek gaunu juos bandydamas padvigubinti savo laimėjimą
Tai geriausias drifto žaidimas, kokį esu žaidęs per visą savo gyvenimą, skelbimų nedaug, dėl modifikacijų automobiliai atrodo taip gerai, kokybė ir grafika yra gera ir, galiausiai, yra įvykių, dėl kurių jūs turite galimybę laimėti geras automobilis. (Beje, aš neremiau šio žaidimo ar nieko, tik rekomenduoju jį žaisti)
Visai nieko toks 😁
Jis patikrina jūsų dreifavimo įgūdžius, kad pasiektumėte tikroviškiausią dreifavimo žaidimą, kokį aš kada nors žaidžiau žaidime, kuriame yra dreifavimo. Žaidimas turi platų ing. atnaujinimai, taip pat vizualiniai atnaujinimai.
super
Šaunus žaidimas, bet rimtai, jei yoire pavadinime bus „pro“. Turėtumėte turėti bent rankinio važiavimo traukinį. Gera grafika ir viskas, bet tikrai vyras, rankinis perjungimas padarys tai daug tikroviškesnį, kaip „profesionalas“ 😉
Paskutinis šudai kaip ir pijus
Įdomus žaidimas, bet nėra prasmės, automobiliai beveik nesiskiria, aš turiu daugiau nei pusę automobilių šiame žaidime ir yra 30 km/h skirtumas tarp pradinio automobilio ir supra (trečias paskutinis automobilis pirkti), nėra prasmės, jei šie automobiliai nesiskiria. Pagreitis yra vienodas kiekvienam automobiliui, kurį išbandžiau. Lenktynės nėra smagu, jei visi automobiliai yra vienodi.
Jie turi robotą savaitės lyderių lentoje. Kai tik gausite pirmą vietą. Botas lenkia jus 100 taškų. Tai tikrai erzina. Tai žaidimai gerai. Nelabai tikroviškas dreifavimas. Jūs pasukate viena kryptimi, kad nukryptumėte. Nereikia ginčytis. Būtinai reikia pataisyti nemokamų padangų skelbimus ir padvigubinti pinigus. Tai neveikia. Kai žiūriu skelbimą, jis praleidžia atlygį už reklamą ir tiesiog parodo, ką jie reklamuoja. Tada uždarau jį ir negaunu atlygio.
Nuostabus žaidimas, atrakinau viską, ką nusipirkau VISKĄ. Žaidimas yra šiek tiek nuobodus, dabar žaidžiu kasdienę dienos ir įvykių trasą, kad tik praleisčiau laiką. Siūlau pasigaminti brangius naujus automobilių komplektus, legendines automobilių dalis, tokias kaip spoilerių apšvietimas ir pan., tai padarys žaidimą įdomesnį. Ačiū.
Tai geriausias dreifuojančių automobilių žaidimas, kurį žaidžiau eber, grafika buvo puiki, bet automobiliai yra mažiau, mes norime daugiau automobilių tipų
nors IAP yra brangus (aš jau išleidau apie 20 USD vien tam, kad pašalinčiau tuos privalomus erzinančius skelbimus ir sumokėjau už padangas), žaidimas vis tiek užšąla dėl klaidų, o tai yra labai varginanti (ypač kai lenktyniaujate su kitais žaidėjais). realių pinigų sumą, kurią sumokėjau. Ir nuoširdžiai negaliu sutikti su tuo, kad mūsų pirkinys negali būti atkurtas, kai žaidimas yra pašalintas, nes akivaizdu, kad žaidimas yra prijungtas prie interneto (dėl tų erzinančių skelbimų). Galbūt tai yra dar vienas žaidėjų apiplėšimo būdas.
Gg
Man patinka žaidimas ir grafika, taip pat geras valdymas
Tikrai bloga fizika šiame žaidime, jei norite išlikti dreife, negalite to padaryti. Arba išsisuki ir atsitrenki į sieną, arba tiesiog išsisuki. Mokomojoje programoje parašyta: laikykite nuspaudę pasukimo mygtuką ir jūs tiesiog dreifuosite. Tikrasis žaidimas ir pamoka yra visiškai skirtingi...
puikus ir malonus
Geras dalykas
Puikus zaidimas. Baigė per dvi savaites, bet gana įdomu. Vienintelė problema, kurią turėjau, buvo skelbimai. Pavyzdžiui, pažodžiui kas dvi minutes būtų viena. Bet gavęs dvigubą atlygį už skelbimus, pripratau. Be to, leidžia trumpam atitraukti akis nuo ekrano.
Žaidimai puikūs ir viskas, bet vienintelė problema yra ta, kad kai pasirenkate melodijų rinkinį savo automobiliui (profesionalus, valdymo ir kt.), jis visada grįžta į atsargas po lenktynių
Viskas šiame žaidime yra puiku, grafika, automobiliai, kasdieniai įvykiai ir kt. Tačiau labiausiai erzina šiame žaidime tai, kad automobiliai turi tokį patį garsą, kuris yra labai erzina, prašome įdėti savo garsus! Jei tai ištaisysite, tai būk šaunus!
Valdymas baisus. Dėl to pašalinau. Kai įjungiu ir išjungiu droselį, jis atsitiktinai patraukia rankinį stabdį. Pasukimo į dešinę mygtukas yra skirtas uždaryti ekrano kraštą. Sako, kad spaudžiu dešinėn, kai spaudžiu kairę.
Manau, kad tai yra vienas geriausių driftingo žaidimų, tačiau mane trikdo vienas dalykas, kai gauni prizus, bet vis tiek reikia naudoti korteles, kad juos gautum, ir dėl kažkokių priežasčių man baigėsi kortelės, jau nusipirkau tik vieną dalykas ir jie visi dingo
Geriausias drifto žaidimas
Drift Max Pro Car Racing Game Състезателни ypa
tiek daug klaidų, negaliu atidaryti sidabrinių dėžių, kai praeina laikas. atliko kasdienes užduotis ir neleido man atidaryti auksinės dėžės. kelių žaidėjų, sakydamas, kad užėmiau 2 vietą lenktynių režimu.
2020-03-18 Apžvalga ***** Puikus žaidimas. Šauni grafika. Mėgstu garsą kiekvienam automobiliui. Labai smagu. Kasdieniai iššūkiai yra puikūs. Noriu greitai atnaujinti visus automobilius į Pro. Dar daug ką nuveikti. 12/5/20 Apžvalga ** Kurį laiką nežaidžiau... grįžau. Smagu vėl skaityti savo 1-ąją apžvalgą. Pastebiu, kad man nepatinka, kaip skamba automobiliai. Jie nėra tokie reikšmingi, kad galėtų skambėti daug geriau. Tai gana erzina, jei atvirai. Suteikite automobiliams originalų garsą.
Drift Max Pro-Mobil Drifting Balapan inh
tikrai geras žaidimas, man labai patinka valdikliai ir visa kita. *bet* ......... Po kiekvieno žaidimo ar 2 žaidimų garsas nustoja veikti, o tada žaidimas sugenda. tai tikrai erzina. Prašome tai pataisyti
Tai geras žaidimas, bet yra klaida, kai pralaimi kiekvieną kartą, kai pralaimi kelių žaidėjų žaidime, ir tai mane nuliūdina, nes tai yra geras žaidimas, man patinka turėti gerą įrašą ir jis yra baisus.
Paprastai atsiliepimų nerašau, bet šis žaidimas turi tiek daug potencialo. Labai gera žaidimo fizika, nuostabi grafika, puikūs valdikliai. Visas nuostabus žaidimas. Man labai patinka žaisti šį žaidimą. Tačiau vienintelė problema, su kuria susidūriau žaidime, yra tokia: pažaidus žaidimą maždaug 10 minučių, žaidimo garsas automatiškai užgęsta ir, kad ir ką daryčiau, jis negrįžta, kol nepaleidžiu žaidimo iš naujo. Ir kartais, kai parodžius pridėjimą, žaidimas tampa juodu ekranu, kol vėl paleidžiu žaidimą iš naujo. Grojau savo „Samsung“ įrenginyje, kuriame veikia „Android Oreo“. Tai viskas. Pabandykite ištaisyti klaidas. Ačiū, ir taip toliau.
Mėgstu žaidimą, bet kol kas du lygiai nežaisti. Sėdi įkėlimo ekrane, kol nepasiduosite ir iš naujo paleisite programą. Būtų buvę 5 startai, bet baisu, kad negali žaisti visų lygių.
Drift Max Pro Car Racing Game Dirke irk
Triukšmas
Linksmas žaidimas, tikrai praleiskite daug laiko žaisdami. Vieninteliai mano nusiskundimai šiuo klausimu yra; Jūs negalite gauti daugiau sezonų po to, kai įveiksite 10 sezoną. Ir, atrodo, aš negaliu pasiekti savo automobilių per 4 automobilio lygį. Turiu 4 automobilius, kurie yra 1 tašku nuo 5 automobilio lygio, ir man atrodo, kad nieko nėra padaryti gauna praeitį, kad paskutinis taškas. Atnaujinau iki maksimumo, nusipirkau visas melodijas kiekvienam automobiliui.Pakelsiu savo įvertinimą, jei gausiu informacijos apie tai, kaip pasiekti 5 ir aukštesnį automobilio lygį.
Aš skyriau šiam žaidimui 3 žvaigždutes dėl didžiulės grafikos, bet kas neduoda 5 žvaigždučių, todėl šis žaidimas visada atsisako 😑
Man patinka žaidimas. Tiesiog įvykiai baigiasi anksčiau nei turėtų, todėl žaidžiu visas dienas ir valandas, kad negaučiau specialiojo leidimo automobilių. Ištaisykite šį gedimą ar bet ką su juo susijusią problemą, nes tai buvo antras kartas, kai jis buvo praleistas specialios serijos automobiliuose.
pats žaidimas gali būti geras. Tačiau valdikliai ir būdai, kuriais galite pakeisti jų išdėstymą, yra archajiški. ant rodyklių esantis hitbox yra nedidelis ir jūs negalite jų perkelti ARBA padidinti. Jei pataisytumėte valdiklių pritaikymą, žaidimas iš tikrųjų būtų malonus, o ne varginantis, kai važiuoju automobiliu tiesiai į sieną, nes esu 1 cm atstumu nuo pasukamų rodyklių mažo hitbox.
Negaliu žaisti įvykio, kuriame sakoma, kad reikalingas interneto ryšys, nors turiu internetą, vis tiek rašo, kad nėra ryšio, bet galiu žaisti kelių žaidėjų lenktynes
Drift Max Pro Car Racing Game Ötmə dtkv
Puikūs atsiliepimai? Turi būti parašytas kūrėjų. Valdymus lengva naudoti, taip. Tačiau automobiliai tvarkomi visiškai nerealiai. Vairavimas yra kaip muilo gabalėlis vonioje, o aš turiu žiūrėti reklamą po KIEKVIENŲ REKTYVŲ?! Siaubinga. Net bandžiau suteikti šansą. Automobiliai šlykštūs, o jų labai mažai.
Bb
Kai tik gausiu renginio automobilį, pateiksiu geresnę apžvalgą. Paskutinės dienos iššūkis nebuvo išlygintas visą dieną. Ir dar visos 12 valandų! Labai laukiau to renginio automobilio. Vien tam, kad išeičiau iš darbo ir sužinočiau, kad paskutinė renginio diena nebuvo pakankamai ilga, kad galėčiau eiti į darbą ir išlipti. Oho tikrai nusiminęs. Pateiksiu geresnę apžvalgą, kai gausiu 15 dienos iššūkį arba gausiu renginio automobilį.
lengva žaisti , visai nestresuoti , kai nuobodu rekomenduoju 🔥🔥🔥🔥
Nekazka 😏
KawaiiWorld আর্কেড xzp
Šiukšliadėžė. Grafika yra viena iš geriausių, žaidimas veikia sklandžiai, bet fizika yra visiška šiukšlė. Šis žaidimas yra skirtas vaikams. Jis veikia prieš jus. Kai nupjaunate ratą, kai tik prasideda dreifas, jis pradeda valdyti priešais jus. Taigi jūs iš esmės tiesiog laikote tą pačią vairo liniją per visą dreifą. Droselio reguliavimas, svorio perkėlimas, priešpriešinis vairavimas, pavarų perjungimas – visai nesvarbu... pasirinkite tinkamą privažiavimo kampą ir nuobodžiaukite per visą savo nereaguojantį dreifą.