Post by looksalesusi on Feb 25, 2022 1:07:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много точки ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
Това е толкова ужасно, че бях изгонен от хост и хакер и нещата се влошават поради обекта, който изчезва
Харесвам играта, доста е забавна и много бързо убива времето. Наистина препоръчвам.
При мен наистина не работи, не показва сървъри и имам интернет
КЪДЕ СА МЕМИТЕ също това е реплика на пилешки пистолет, който също е гадно
Твърде много реклами, моля, премахнете рекламите или ще получа 1 звезда на тази игра
Харесва ми, но има много реклами, които можете да създадете и всяко нещо, но трябва да можете да избирате повече оръжия
Много обичам тази игра, всичко е наред! Не съм виждал нито един бъг хаха
Най-готината игра някога
Играта е невероятна, но имам проблем, че дългата двуцевна пушка е слаба, което я прави по-силна, а гранатата и приятелският огън благодаря.
Memes Wars Ação qoj
Защо германското знаме е обърнато с главата надолу, поправете го
Memes Wars Action ljjm
Тази игра беше доста добра
Дори и далеч не е забавно, вие го рекламирате в рекламата, но когато влезете в това, направо е гадно.
НАПРАВЕТЕ НОВО ПИСТОЛЕТ
Много Много МНОГО пристрастяваща игра. Дори приятелят ми се пристрасти към него. Но има един недостатък, когато в лобито има играчи 8/10 или 9/10, той казва, че е пълен. Поправете това, моля, и ви благодаря. Хубава игра, давам й 5 звезди
това не работи, когато натисна play, се зарежда дълго! така че ако не поправите този бъг, ще сложа една звезда, така че го поправете!!!!!!!!
как дори да ги преместя на лаптоп samsung
Харесвам тази игра
не ми харесва тази игра. И не ми харесва как моят собствен съотборник може да ме убие.. Освен това е трудно да се повиши нивото, когато постоянно получаваш "убиване на хайвера". Според мен играта е лоша..
Страхотно е, просто рекламите се пускат по време на игра. Това е просто глупаво. Моля ви, умолявам ви да смените местата за реклами
Trash graphics s trash quality trash fix your game научете как да правите игри 🤦
Memes Wars 액션 gcfv
Имам предвид, че е добре, но хората убиват хайвера и това е досадно
До много реклами дори в средата на играта. но все пак забавно да се играе
ЗАЩО ХА, КУПИХ 1200 МОНЕТИ И ВСЕ ОЩЕ ПОЛУЧИХ НИКОГА НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ ТОВА НЕГО КОШЕ
Тази игра е просто копие на Chicken Gun Те просто добавиха нови функции и когато бъдете убити, тя изостава Af, така че оценявам това с 1 звезда
gtf tut rtt
добър за игра, моля, добавете Gun, моля.. Но все още е единственото добро, моля, Добавете Gun игри
Страхотна игра, но бих искал да могат да добавят в улавяне на флага!
Жена ми ме напусна, защото играех твърде много. Тя взе и нашето куче Sparky освен това е доста добре
Memes Wars Hərəkət iphj
Много забавна игра, въпреки че в началото може да изглежда странна, всъщност е много забавна, когато ви е скучно.
Обичам това 😍. много е забавно. Обичам 😍, че можете да изграждате и да говорите с други хора.
Добавките са безмилостни.
Беше добре... Трябва да взема това, но няма да ми позволи
😆😆😊 Уф 😴
Тази игра не е добра. само една игра е добър пилешки пистолет
каква е играта когато я играеш не мислите а теглете(:
Ех лошо, накарайте играта да няма никакви реклами и направете всичко безплатно в магазина за монети И тогава ще й дам пет звезди
Marvel Pinball እንቅስቃሴ ያለባቸው kgxo
WAD