(Android/iOS) Dragon Epic - Idle \u0026 Merge - Arcade shooting game кодовете увеличават всички
Feb 25, 2022 1:10:29 GMT
Post by looksalesusi on Feb 25, 2022 1:10:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Epic - Idle \u0026 Merge - Arcade shooting game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Epic - Idle \u0026 Merge - Arcade shooting game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават всички ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Epic - Idle \u0026 Merge - Arcade shooting game 2022 version ▞▞▞
Тази игра се нуждае от ферма за убежище на дракони и тренировъчен пост, освен че е забавна
Гадно е, опитах се да го играя, но дори не ставаше, дори не се включваше
харесвам
продължава да бъгва понякога и не ми позволява да изляза от него... но графиката е добра.
Super se bhi upper h
Приключенията
Dragon Epic - Idle & Merge - Jogo Arcade de Tiro Arcade dmi
Играх това от дълго време и забелязах, че печелете се превръща в заплащане, защото хората трябва да използват скъпоценни камъни, за да съживят дракона ви, но когато ви свършат скъпоценните камъни "НЕГО САМО 5 щ. д. за 50 скъпоценни камъни".
Аз съм момиче на име Лейла, правя секс с теб
Играта е с авторско право a dragon Sky, вие казвате, че не е, но това е графичните неща, които замръзват твърде много и сривовете излизат с нещо оригинално, не отговаряйте, вече имате твърде много оплаквания тези, които поставят пет звезди, аз вероятно самите разработват там.
Буквално неиграем. Имах пълни барове пълна 4g връзка и в 90% от времето играта не отговаряше на НИЩО. Отне дори 30 секунди, за да изключите проклетото нещо! Не се занимавайте с тази игра.
Наистина е скучно, след като играеш 9 минути, сякаш след това няма какво да правиш.
Dragon Epic - Idle & Merge - Arcade shooting game Arcade cydw
Харесвам играта, но какво се случва с моя бърз режим, който вече не виждам, няма арена, която актуализирам току-що!? И нещото за елементите? не виждам никаква промяна?
😁😁😁👈👉😁😁😁😁
Играта е добра и забавна за игра, но причината да дадох 3* е, че повечето от рекламите замръзват или се забиват и след това трябва да рестартирам играта си. И това се случва често, така че е много досадно. Моля, поправете го възможно най-скоро.
Game of Warriors Strategia ljgr
Това е забавна игра, която може да се играе офлайн или онлайн. Няма реклама, която да прекъсва играта ви. Въпреки че можете да гледате реклами за награди, ако искате. Те са ежедневни турнири, също по избор. Невероятно забавна игра като цяло. Силно препоръчително.
след предишната актуализация играта просто се срива и е мъртва. много проблеми. някои вече бяха решени, но все още не мога да използвам моя лилихари. не може да се включи в отбора
ИГРАТА Е НАИСТИНА ДОБРА
Редактиране: Гледам рекламата и получавам 5x хвърляне на яйца за 10 минути. След като го активирам, той започва да работи. Изскача рекламна страница (напр. стартов комплект). Когато го минимизирам, таймерът за хвърляне на 5x яйца намалява от 10 минути на 5 минути точно така, дори когато захранването е било активно за не повече от 1 минута. След това отново в рамките на минута или в противен случай 10-минутното захранване приключва в рамките на минута или 2 РЕДАКТИРАНЕ - времето е по-кратко и аз също не получавам бонус
Хубаво
добре ~ може би може да добавите метод за влизане в Google и постижение.
Хм, чета всички чатове, от които играчите се оплакват и вие им давате решения на проблемите
Доста е добре; все пак малко ергономично натоварва ставите на пръстите. Прилична игра, без много реклами. Вероятно ще бъде пазач, поне за седмица или две.
Не мога да направя нищо без покупка
Един от най-изчистените реклами, но тъй като повечето полезни - според мен, основни - функции не са толкова платени, колкото рекламни стени... това се състои повече в това да ги оставяте да работят във фонов режим, отколкото да правите каквото и да било друго. Докато осъзнаете колко много усилия са вложени в получаването на една стойностна единица, а това е С безплатните изпитания за автоматизация и ускорение, веднага след като изтекат, така и всяка склонност да правите всички тези глупости сами.
Добра игра дава повече елит
Доста добра игра
Хубава игра, но защо не можем да използваме двойни елитни дракони, както ако получа елитен дракон, защо не можем да го използваме отново.
Dragon Epic - Idle & Merge - Arcade shooting game Arkada fid
Накара ме да загубя наградата си за видео за друга игра, наказана за инсталиране.
Това е забавно
Това приложение е боклук всъщност не е боклук, а боклук, бих му дал нула звезди, ако можех🤬
Обичам тази игра, но е твърде трудно да се изравни, а цените за дракони, скъпоценни камъни и камъни са твърде високи
Изгледах 10-те видеоклипа, за да получа 24-часовото ми автоматично възпроизвеждане, отидох и проверих пощата си и тя липсваше. Отидох да изпратя доклад за грешка и няма начин да се свържете с тях в играта.
Закупиха ми много пакетни артикули, но нищо не излиза.. трябва да възстановя всички..
Не препоръчвам да играете тази игра, тя има много лоша графика и няма облаци и водата изглежда мръсна плюс има толкова много добавки и е много тъмна. Каквото и да правите, следвайте думата ми. НЕ ИЗТЕГЛЯВАЙТЕ ТАЗИ ИГРА!
харесва ми
По-скоро епична досада. Няма начин да изключа известията... събуди ме няколко работни нощи.
Това е много добра игра
Забранено без причина. Играта е изключително проблемна с много проблеми. Напредъкът е изключително труден. Можете да достигнете високо ниво, но дори и след изравняване, те правят почти невъзможно да се върнете до това ниво без много смилане. Поддръжката на клиенти е гадна и няма да ми каже защо бях забранен.
любов
Трябва да добавите още дракони, само до 11 или 12 дракона
Първоначално беше пристрастяваща игра, докато се опитвате да мелите легендарни дракони, но след като стигнете до края на играта, няма много какво да правите.