Post by looksalesusi on Feb 25, 2022 1:16:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Varenie hry hamburger kitchen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Varenie hry hamburger kitchen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Varenie hry hamburger kitchen 2022 version ▞▞▞
Keď som prvýkrát začal hrať hru, bola to zábava, ale keď som sa dostal na úroveň 110, prestali mi prinášať výzvy a úrovne nebolo možné prekonať, napríklad obslúžiť 20 zákazníkov za 60 sekúnd
Nedávno som aktualizoval hru a som na rovnakej lodi ako ostatní hráči. aktualizácia je nanič. vrátilo ma to na začiatok. Aktualizoval som obe reštaurácie PLNE palacinky a hamburgery a teraz mám úplné minimum. Nemôžem aktualizovať niektoré položky, kým nedosiahnem úroveň 43 alebo vyššiu, čo nedáva zmysel, pretože hra mi začala na 1 a teraz po každej úrovni ZNOVA zamrzne.
Toto je najhoršia hra, pretože pri hraní si pýtala viac drahokamov na hranie úrovne a ak nie, v tejto hre sme zlyhali, takže sa mi táto hra nepáči
Je to veľmi pekná a úžasná hra dávam 5 hviezdičiek
V tejto hre je všetko dobré bt po 3. reštrautrant 4. neotvára sa ...vymažem všetky úlohy zadané bt potom tiež
čakanie na ďalšie reštaurácie trvá príliš dlho ...... bolo by to päť neznáša čakanie
Je to zábavné a ľahké! Bolo by skvelé, keby sme mali na výber z možností zdobenia. Táto hra ma naozaj baví!
Zábava. Zábavné. Skvelá dejová línia. Načítanie novej úrovne je trochu pomalé, ale je to skvelý spôsob, ako stráviť deň. Vysoko odporúčané!
Ďalšia hra, ktorá začína skvele a zábavne, ale nakoniec chce, aby ste míňali peniaze na nákup vecí, aby ste sa dostali na vyššiu úroveň, pretože vám v hre nedáva dosť na pokračovanie. Nikdy nemíňam skutočné peniaze na tieto falošné hry.
Je to veľmi pekná hra s obojsmernými hrami, ako je modernizácia reštaurácie a modernizácia nástrojov na varenie.. ale je trochu pomalá a zaostáva..ale stále je pre mňa pekná, v skutočnosti som pred dňom hľadal tento druh hry... a pokúsim sa to nainštalovať, potom si túto hru rád zahrám..😊
Keď som sa dostal na úroveň 210, povedalo sa, že sa čoskoro uvidíme. Žiadne ďalšie úrovne na hranie
Túto hru som miloval, ale na jednej úrovni nemôžem vyhrať, nemôžem upgradovať, pretože som nemal dostatok drahokamov alebo peňazí. zasekol som sa. Hru som teda bohužiaľ musel vymazať.
Úroveň 31 sa nenačíta. Zostane buď na 7% alebo 9%
Bola to zábava až do druhej reštaurácie, takmer som ju dokončil, ale bez možnosti upgradovať posledné dve položky a neprekonali úrovne, pretože nezarábate dosť peňazí.
Coole spiele essen & chefkoch Gelegenheitsspiele scr
Takže som mimo hru 24 hodín a všetko je stále rovnaké (denné odpočítavanie odmien, srdiečka) Nie je to dobré!
Zatiaľ túto hru milujem! Som na druhej úrovni a je ľahké sa na to chytiť a hrať to vzrušujúco.
zaujímavá hra, ale príliš pomalá na opätovné načítanie
Niektoré úrovne sú veľmi ťažké, vylepšenia neprichádzajú dostatočne rýchlo. Už nejaký čas potrebujem hranolky. Len to sťažuje všade okolo!!
Je veľmi farebný, ovládanie je jednoduché.😄
viac úrovní prosím!! hoci niektoré z nich boli takmer nemožné
Mám pocit, že to zvyšuje tvoju zručnosť pohybu, pretože práve keď si myslíš, že si tu skončil, je iná osoba a potrebuješ sa naozaj rýchlo pohybovať a neviem, či som to len ja a hry na varenie 🙈
Učím sa ako táto hra na varenie. má dobré tempo bez toho, aby bolo príliš ťažké sa naučiť.
Kedy budú k dispozícii nové úrovne, zastaví sa na 81 a hra je naozaj zábavný, príbeh je skvelý a je veľmi náročný... Aktualizujte si nové úrovne čoskoro
Milujem túto hru. Hrajte ju stále, ale prilepila sa na osvetlenie lampášov na scéne Pekingskej kačice. Strávil som veľa mincí, aby som ju prinútil pohnúť sa vpred, ale jednoducho to nejde. Je to problém.. dúfam, že sa to čo najskôr vyrieši .
práve nainštalovaný, musím hrať iba 2 úrovne a po dokončení oboch úrovní mi hry nabehnú von. odinštalovanie.
milujem hru, ale začala sa kaziť a mrznúť. Stále ho musím zatvárať a znova otvárať, keď sa pokúšam veci aktualizovať. deje sa to zatiaľ len so vzormi. teraz nemôžem dostať ďalší darček...asi 2 zmazať, ak nemôžem urobiť pokrok v hre
Hell's Cooking — food fever معمولی zsvv
zaujmava hra
hra je skvelá až na to, že som sa už 2 týždne pokúšal spustiť svoj lampiónový festival a hra nič nerobí. Nemôžem ísť ďalej, pretože nemôžem dokončiť úlohu, na ktorú používame hviezdičky. Mám ich tiež veľa, len nič neprejde. prosím opravte tento problém. Chcem hrať ďalej
Hra má príliš veľa chýb. Oblasť úloh funguje sporadicky a bolo potrebné reštartovať úroveň jedna a dva. Zdá sa, že vývojárom je to jedno, pretože veľa ľudí hovorí to isté. Nahlasovanie spoločnosti Google.
Tešíme sa na ďalšie nové reštaurácie! Pokračuj! 😉 Budem hrať len hru s dobrou grafikou a táto hra je určite jedna so SUPER SKVELOU grafikou!!! Ďalšie aktualizácie prosím. 🌟 Odviedli ste naozaj dobrú prácu! 👏🏻
Hell's Cooking:matlagingsspill Fritidsspill roja
rovno len trochu pomalé, ale zábavné
Bottle Jump 3D آرکیڈ zkk
Táto hra je príliš dobrá.
Je to zaujímavá hra, ale je tu problém posunúť sa do ďalšej fázy. Stále sa vracia k prvej fáze
Prvých pár úrovní je dobrých, ale hra vás v podstate núti kupovať veci tak, že hry sú takmer nemožné prejsť, pokiaľ si nekúpite mince na vylepšenia.
niektoré veci sa mi nedali otvoriť bez toho, aby sa celá hra zrútila..už by som s touto hrou nestrácal čas..skutočné sklamanie
Cool cooking games for adults கேஷுவல் xlqh
Toto je veľmi zaujímavé. Je to návykové a tak zábavné hrať. Toľko sa deje.
Toto začalo veľmi dobre. Ale potom to bolo frustrujúce, pretože booster nebolo možné získať a vylepšenia boli príliš drahé. Chcel som si zahrať hru, v ktorej nemusíte platiť za veci. Toto jednoducho nie je správne.